АКИН ЛАБОРАТОРИЈА

КОВИД-19

Како лабораторија Акин, покрај тестови за КОВИД-19, обезбедуваме лабораториска анализа со висок квалитет, брзина и сигурност. Тука сме за вашето здравје и вашите најблиски.

+389 2 311 30 09

7/24 ЛИНИЈА И WHATSAPP

Што барате во текот на денот, можете да дознаете од нашата линија за поддршка на Whatsapp.

ЕМ АПРИМИ ОД ТЕЛЕФОН

Добијте броеви од здравствени советници сега за да извршите трансакции без да чекате на ред

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – петок

Сабота – недела

AKIN LABORATORY

МУЛТИДИСЦИПЛИНАРЕН ПРИСТАП КОН БРЗИ И РЕЛЕВАНТНИ РЕЗУЛТАТИ

Лабораториската опрема на Акин имаа значајна улога на пазарот на ИВД од неговото основање. Денес Акин има моќна и доверлива позиција во областа на лабораториска опрема во Турција. Овие успеси ги пренесуваат и во Македонија. Тимот на Акин Лабораторија продолжува со своите активности со цел да обезбедат најдобра услуга, со производи со висок квалитет и пристапни цени за пациентите.

Покрај тестовите релевантни за препознавање на Коронавирус, како што се Covid-19 PCR, Covid-19 IgG, Covid-19 IgM, D-димер и феритин, во нашата лабораторија можете да направите рутинските тестови како што се хемограм, крвна група, глукоза, холестерол, ТСХ (TSH), анализа на урина, урино-култура, натриум, калиум, тест за бременост, алергии и витамини.

И покрај тоа што немаме договор со фондот за здравство, сепак можеме да склучиме корпоративни договор за попуст.

Времето на испорака на резултатите зависи од тестовите. Во секое време, можете да добиете информации од нашите вработени за тоа колку време е потребно за вашата анализа.

AKIN LAB

ИЗНАЈМУВАЊЕ ОПРЕМА

Покрај лабораториски услуги, имате можност за изнајмување на различна медицинска и лабораториска опрема. Покрај тоа што можете да ја набавите, имате можност да ја изнајмите опремата за вашата лабораторија. Притоа:

⭐ Не треба да се грижите за одржување или поправка на вашата опрема.

⭐ Не треба да плаќате за опремата која ретко ја користите.

⭐ Ќе заштедите.

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПАЦИЕНТИ

Исхраната, лековите кои ги земате, вежбањето, положбата на телото, зголемената телесна тежина и слични фактори имаат влијание врз резултатите од лабораториските тестови. Затоа треба да ги имате предвид следниве препораки:

За да се направи точна анализа на вашиот лабораториски тест, се препорачува да не консумирате храна 8-12 часа пред да ви земат крв. Можете да пиете мала количина вода. Треба постојано да избегнувате алкохолни пијалоци, кафе и цигари.

Промена во вашите диететски навики пред да направите тест, влијае на резултатите од анализата на крвта. Многу е важно да се храните според вашите тековни/нормални навики – ниту помалку ниту повеќе.

Постојат многу студии за влијанието на лековите врз лабораториската анализа. Земањето лекови ги подигнува или намалува вредностите на некои од параметрите кои се испитуваат. Во консултација со вашиот лекар, можете да се информирате дали вашата тековна терапија/лекови има било какво влијание врз вашата лабораториска анализа. Само со консултација со вашиот лекар, може привремено – еден или два дена – пред давање крв/примерок за испитување, да не го земате лекот кој има влијание врз лабораториската анализа.

8-12 часа пред да ви земат крв/примерок, треба да се воздржите од правење тешки вежби. Напорната работа на мускулите и подвижноста на ензимите може да имаат ефект врз резултатите од тестот.

За некои анализи, позицијата на телото е исто така важен фактор. Пред операцијата, се препорачува да седите на стол и да чекате мирно 15-20 минути. За одредена анализа, треба да бидете во позиција пропишана за таа анализа. Нашиот персонал ќе ве информира за овој аспектод испитувањето во зависност од видот на лабораториската анализа која што ја правите.

850
Задоволни Пациенти
1800
Вид на Анализи
50
Лабораториски Тим
100
Успех

Akinlab Laboratory

Drejtues Laboratori

Можете да контактирате со нас преку WhatsApp за сите ваши прашања, за лабораториската анализа, цените и производите.
Адвије Ајредин  +389 70 420 550

  • Aнализа
  • Цени
  • производи
  • За нас

Локација

Скопје, Македонија

Работно Време

Од Пон-Петок 07:30-20:00 Сабота од 08:00- 14:00 часот

Маил адреса

info@akinlab.mk

Телефон

023113009

Copyright © 2020 – All right reserved. Design and Advertising +905323376219 DMCA.com Protection Status